Het bedrijf Deborah Gravenstijn - Personal Power
"Mijn missie is mensen te helpen hun personal power te vinden en daar op een positieve en een constructieve wijze mee om te gaan." - Deborah Gravenstijn.

Door alles wat ze heeft meegemaakt op sportief en privégebied is Deborah ervan overtuigd dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf denken. Grenzen kan je verleggen en liggen verder dan je zelf denkt. Het bedrijf Deborah Gravenstijn kan mensen handvaten aanreiken die daarvoor nodig zijn. Of het nu gaat om de individu of groepen, Deborah Gravenstijn herkent snel het knelpunt en gaat daarmee aan de slag.
Vanuit deze missie en visie handelt het bedrijf Deborah Gravenstijn.

Stapsgewijs biedt het bedrijf Deborah Gravenstijn in Personal Power-workshops, oplossingen (mental Shifts) waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dat bereikt ze deels met personal coaching en deels met lichamelijk intensieve workshops. Dit om ervoor te zorgen dat adviezen beter blijven hangen, hetgeen een beter en blijvend resultaat oplevert.
Het bedrijf Deborah Gravenstijn geeft workshops op maat, waarin uw doelstellingen verwerkt worden zodat de boodschap op een unieke en sportieve manier wordt overgebracht.

Volg Deborah

FacebookTwitterLinkedIn

mede mogelijk gemaakt door: IVA STUDIO & CLICK